Mycket mörkhyade rånade äldre

Polisen2014-04-19 12:01, Stöld, Sundsvall

Stöld från äldre, Vikingavägen Sundsvall.

En person larmar till Polisen att hon precis blivit vittne till hur ett äldre par blir förföljda av två män. En av männen knuffar till den gamle mannen, som ramlar. I samband med fallet så tog en av männen den gamle mannens plånbok.

De två männen springer sedan från platsen i riktning Vikingavägen söderut. Vittnet hjälpte det gamla paret med att sätta sig på en bänk invid Hemköp.

Signalement på männen beskrivs som mycket mörkhyade, en var klädd i en mörk jacka, den andre en ljus jacka.

Polisen är mycket angelägen om att få kontakt med vittnet som larmade om denna händelse, för att kunna driva detta ärende vidare. Polisen söker även andra personer i området, som har iakttagelser att lämna.

Polisen

 

8 thoughts on “Mycket mörkhyade rånade äldre

  1. Min Tennis vän Sven Davidsson ramlade ihop, fick hjärtattack i Malmö, alla gick förbi honom: Sa: En onykter Svensk…. De som hjälpte honom? Polacker som satt i tåget, till mig sa Sven: Aldrig mer Sverige, han dog härom året… Vann Wimbledown -78 i Äldreveteraner, jag satt på läktaren… vilken härlig människa!

  2. Min önskan vore,att Maud O blev utsatt för något sådant,av sina importerade niggers…

  3. 1993 besökte jag Polen en mycket vithyad rånade en handikappad på tåget jag just stigit på, på väg ut knuffade han mej. Jag tänkte vilken ohövlig karl som knuffas. När jag klev vidare satt den handikappade och grät och jag förstod vad som hänt.

    • Ed :I Italien så hände något liknande och hör och häpna den grupp av svenskar som jag befann mig i REAGERADE, ……….ordet gick att det var ”zigenare på tåget vi stiger ALLA av på nästa stopp”, och det gjorde vi !

      • Lena
        1997var jag i södra Frankrike, jag och många andra fick inbrott i våra bilar under natten. Jag gick naturligtvis till polisen för att att anmäla. De var justa fast vi fick vänta länge, det var många inbrott, medan vi satt och väntade kom en svensk som också haft inbrott. han försökte muta polisen att ta hans anmälan fortare, men polisen negligerade honom.

      • Pettersson
        Nej jag tror att han var Polack, men inbrottet Frankrike, antydde polisen att det kanske var romer. Det var i liten stad nära Camarque , där de vita hästarna och de svarta korna finns.
        Men den mutande svensken såg ut att vara en självsäker typ, men varför skulle gå före mej.

Kommentera