Skall ni bo här får ni anpassa er till oss inte tvärt om

Jean Leonetti, borgmästare i Antibes vägrar att ta bort fläskkött från skolmatsalarna.

Muslimska föräldrar kräver att man slutar servera fläskkött i skolornas matsalar i Antibes.

Borgmästaren vägrar att ta bort fläskkött från skolmatsalarna, och har skickat ett brev till de muslimska föräldrarna för att få dem att förstå att de måste anpassa sig till Franska seder, traditioner och livsstil, eftersom det är Frankrike de har valt att invandra till. Ni måste förstå att ni måste integreras och lära er att leva med franska seder i Frankrike. Det är ni som skall ändra er livsstil, och inte det franska folket, som så generöst  låter er komma hit.

Frankrike med dess judisk-kristna rötter, julgranar, kyrkor och religiösa helgdagar har ingen anledning att göra eftergifter till islam och sharia.

Muslimer som inte mår bra i Frankrike vill jag påminna om att det finns 57 magnifika muslimska länder i världen, de flesta glest befolkade och redo att ta emot dem med öppna halalarmar i enlighet med sharia.

Att du lämnade ditt land för Frankrike och inte för andra muslimska länder beror antagligen på att du tycker att livet är bättre i Frankrike än i något muslimskt land. Ställ dig frågan, varför det är bättre i Frankrike än där du kommer ifrån?  Serveringar med fläskkött är en del av svaret.

LÄNK

FjärranÖsternRedaktören säger: Raka besked till fläskofoberna

vive-la-france-e1381216778743

14 thoughts on “Skall ni bo här får ni anpassa er till oss inte tvärt om

  1. Detta borde förmedlas till samtliga rektorer i Sverige. Tyvärr är 99 procent av våra rektorer hariga pk- kramare.

  2. Det var raka rör från Putin..
    Expo-folket och svenska media skulle få akut kollektivt hjärtsnörp om Reinfeldt till äventyrs skulle säga nåt liknande..

  3. Helt otroligt att någon ens kan komma på tanken att kräva att en skola ska anpassa sig utefter någons fantasier. Men det är där vi är nu och det är tragiskt.

    • Varg i Veum
      Nu var du väl lite känslosam. Vi bör inte låta känslor styra oss utan förnuftet gör det oftast bättre.

      • Du har rätt, jag ber om ursäkt. Men jag blir så frustrerad då förnuft och logik skrämmer så många vuxna människor i Sverige. Varför tror du att det är så?

  4. En fransk överdängare på skåpställning. Och allt som kommer ur den där franska munnen är bara gammat hederligt förnuft, och jag älskar honom.

Kommentera