Det rasistiska, oärliga PK

Minns ni? För inte så många år sedan var PK lika rasistiska som de påstår att vi är nu. Det fanns en tid när Aftonbladet, Expressen, DN och de andra drakarna skrev som vi gör nu. De skrev om invandrarnas överrepresentation när det gäller brott, SVT rapporterade att invandrarungdomar misshandlade svenskar bara för att de var svenskar. Aftonbladet skrev att 75 % av de intagna på anstalterna var svartskallar. DN skrev att det var pojkarna från Mena som var brottslingar, men att invandrare från Kina, Indien, Thailand inte var värre än svenskar. Brottslighet var helt enkelt ett kulturarv som araberna släpat hit och det rapporterades om att zigenare stal alldeles för mycket utan att det surrades om någon vitbok. Det var andra tider.

Då försökte PK rapportera sanningen som vi gör nu – då sålde de bra, det gör de inte nu och vi får jobba gratis för att de inte sköter sitt jobb.

-Pettersson undrar varför journalistik kräver en högskoleutbildning när de bara skriver sånt som vi andra gör på toaletten? När fan gick det mode i sanningen?

Ni kan klicka på valfri artikel och läsa i bildspel.

8 thoughts on “Det rasistiska, oärliga PK

  1. Det komiska är att jag blev ”rasist” först när de slutade skriva sanningenligt och försökte försköna verkligheten. Innan brydde jag mig inte mycket om MENA-invandrare faktiskt. Visst, de hade en främmande kultur och sätt att vara som jag fann konstigt, men ryckte med axlarna åt det mest och fortsatte med mitt.

    Men sen när så uppenbar och oblyg propaganda som jag aldrig sett maken till började visa sitt fula tryne så blev jag lite rädd då jag såg hur makten försöker manipulera folket och hur fårskocken faktiskt började följa makten helt okritiskt. De slickar i sig allt och tror att det som kommer från de som sitter där uppe är sanningen.

  2. Helt klart att sedan Helin tog över AB har den blaskan sjunkit ett antal våningar under anständighetens gräns. Fy faaaan säger jag.

  3. Artikeln är från 2000. Det har hänt mycket på 13 år…. Våra journalister har bytt ut ryggraden mot Jello och våra politiker skruvar av huvudet och låter det byta plats med röven så fort de går in genom riksdagshusets dörrar.

  4. Fyyfaan va bra…. Mer sånna artiklar man kan lägga upp på Fejjan. Toppitoppen. Skål o trevlig helg. MR J.

Kommentera