Abdalla Hamid, 66, importerade 40 år yngre fru för att våldta och misshandla henne

HamidDet finns svin och så finns det SVIN, Abdallah Hamid tillhör den senare kategorin. Han importerade sin 40 år yngre uppenbart utan annan anledning än att få visa att han är ett SVIN.

  • Han har upprepade gånger våldtagit henne oralt, vaginalt och analt.
  • bränt henne på kroppen med varmt vatten, en tändsticka eller ett ljus vilket lett till smärta och ärrbildning
  • slagit henne i ansiktet med öppen hand och på kroppen med knuten hand vilket lett till smärta,
  • dragit henne i håret vilket föranlett smärta
  • slagit henne på kroppen med en sko vilket föranlett smärta
  • tryckt en kudde mot hennes ansikte så att hon fått andnöd
  • slagit henne med en listkant på benen och ryggen vilket lett till smärta
  • uttalat att han ska skada eller döda henne vilket var ett hot som innebar att målsäganden kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin personliga säkerhet
  • uttalat att han skulle skicka tillbaka henne till Sudan vilket för målsäganden innebar ett hot om att hon skulle dödas och därmed också att hon kunde förväntas känna allvarlig rädsla för sin personliga säkerhet
  • genom att hålla hennes hand mot en het spisplatta vilket lett till smärta och brännblåsor hos målsäganden.
  • Vid ett flertal tillfällen låtit henne tåla att sitta i ett badkar med antingen för varmt eller för kallt vatten, dels tåla att stå naken framför ett öppet fönster vintertid så att hon upplevt stark kyla.
  • genom att låsa in henne i en bastu tvingat henne att tåla stark värme då hon inte kunnat ta sig ut från bastun.
  • kallat henne för nedsättande uttryck och värderingar såsom att hon är en åsna, en otrogen, efterbliven, ful, att hon är sämre än ett djur och en dålig kvinna.

-Pettersson tycker detta svin förtjänar att få medborgarskapet indraget och undrar hur han någonsin fått ett. Han kommer troligen från det Sudan där frun kommer ifrån och skulle passa bättre i en gyttjepöl…

12 thoughts on “Abdalla Hamid, 66, importerade 40 år yngre fru för att våldta och misshandla henne

  1. Varför tycks 7-klövern koncentrera sig på att ta in muslimer? Deras syn på rätt och fel (värdegrund) är så väsensskild från europeiskt tänkande och kommer aldrig att fungera i Sverige. Deras kvinnosyn är från 600-talet. Deras utbildning är snällt sagt undermålig och har ingen chans på svensk arbetsmarknad. De importerar unga brudar från sina hemländer med löfte om att få komma till paradiset när de i verkligheten hamnar i helvetet. Tyder deras förhållningssätt på att de är tacksamma och lojala mot landet som ger dem allt. Visar de på något sätt viljan att integreras i Sverige?

    • really? haha tycker du ska läsa världs historia innan du yttrar dig.
      Har du hört talats som al andalus och muslimernas inflytande i väst- historia? vem översatte all grekisk filosofi och vetenskap till latin? självklart tycker jag att människor som beter sig illa ska bestraffas Men man är inte elakare som människa bara för att man är muslim det är som att säga att alla svenskar är pedofiler som åker till burma och thailand och våldtar små barn. det finns många svenska barnpedofiler men jag kan inte bara säga att alla svenskar är det.
      För så är inte Sanningen om du inte tycker om araber och muslimer får det vara upp till dig. sverige har varit ett tråkigt och fattigt land väldigt länge i historia tills Karl XII flyr in i osmanska riket där han blir väl omhändertagen i 5 långa år och tar sedan med sig exotiska kryddor som kanel till dina ”svenska bullar” kåldolmar, te och mattor haha jag orkar inte mer för jag tror du endå kommer vara en okunnig människa livet ut. Det ända svenskar har bidragit med i världs historia är att Carl von Linné studerade ”rasbiologi” och satte den vite manen högst upp hahaha jävla skojare. Koranen kommer från 600 talet medans bibeln kommer från cirka 900 f.Kr. så från vilken tid kommer kristna kvinnosyn till?
      Vad har svenska manen för kvinnosyn efter syck mordet på Vatchareeya Bangusan ska jag skylla det här på att alla svenska män har fel kvinnosyn eller på att den jäveln som gjorde det är psykisk sjuk precis som abdalla dom är sjuka äckliga svin. sånna finns i varje land tyvärr. Det är människor som du som gör att världsutvecklingen går sakta istället för att lägga ner tid på idioti kan du läsa en faktabok för du verkar behöva det. Mina föräldrar flydde inte ifrån chile för att bli svenskar dom flydde för att fortsätta att vara chilenare. Tack olof palme ! lika barn leker inte alls bäst !

      • Ja OP importerade en massa kommunistpack,från vilka du nu tycks stamma. Början till slutet för Absurdistan !
        Det som imponerar på mig,är ditt fullständiga vakuum i allt vad historia och verklighet heter,kring landet som gav dig asyl !
        Sitter du ofta och fantiserar ihop sådana sagor ? I så fall borde du söka hjälp..Eller i varje fall kvällskurser i fortbildning.

      • Ännu en ”intelligent” individ (viochdom) här på bloggen som inte kan skilja på ”ända och ”enda”. Jag vill ge dig ett råd, sätt dig på din ÄNDA och lär dig skillnaden!

      • Huvudet på spiken, det mesta muslimerna har bidragit med är lån och vidarebefordrande i eget namn. bedrägeri alltså.

  2. Ni kanske kan börja räkna här?
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/livstidsdomda/

    Jag fick det till ca 80 uppenbart med annan bakgrund än svensk. Då räknade jag inte in vissa finländskt klingande namn.

    Konstigt att man inte kan sortera ut ”utlänningar” i AB:s fina kartläggning… det är ju alldeles uppenbart att utlänningar är överrepresenterade. Då inte för att de har annan hudfärg, utan för att de har andra värderingar och annan självkontroll än människor uppväxta i mer civiliserade länder. Eller kan de ha mördat pga svenskarnas strukturella rasism? Eller postraumatisk stress från sina hemländers krig? 🙂

  3. Man kan nästan tro att Fredrik har börjat umgås med Mona Salin efter sin skilsmässa från Filippa Det mångkulturella samhället hon har säkert övertygat honom hur fint det skall bli när vi bygger alla dessa MOSKER!!!!!

  4. Detta är 7 klöverns nya Svenskar. Hur kan det gå ihop med erat prat om jämnstäldhet. När ni samtidigt importerar dessa äkliga MUSLIMER. dessutom skall vi försörja dom JÄVLARNA : SAMTIDIT. FREDRIK JAG FATTAR INTE HUR DU TÄNKER!!!!

  5. Någon som kan maila över detta komplett,till de olika partiledarna i 7-klövern ??

  6. Det du Löven och Reinfelt såna hedervärda medlemmar fikar ni efter i parti och minut.

Kommentera