SVT:s uppdrag

Av Pettersson

Enligt SVT:s hemsida är SVT ett oberoende medieföretag i allmänhetens tjänst. Bara SVT:s ledning fattar beslut om programutbud och programinnehåll. Inte ens styrelsen kan göra det.

– SVT:s uppdrag är att garantera medborgarna ett brett utbud av program och tjänster via tv, webb och andra publiceringsformer.

– SVT ska vara opartiska och sakliga. Tycker man att vi bryter mot det kan man anmäla oss till Myndigheten för radio och tv.

-Pettersson undrar hur opartiskt det är att i bakgrunden på det Rapport som sändes den 13 juni 2012 visa symboler för alla partier utom ett? Givetvis har SVT fått en fråga om detta och de svarade föredömligt snabbt efter c:a 3 timmar.

Hej
Du har rätt i att vi inte hade en komplett grafik med alla partisymboler igår. Jag har redan bett redaktionen undersöka hur det kunde gå till så att det inte kan hända igen.

Med vänlig hälsning

Ulf Johansson, Programchef riksnyheter, Ansvarig utgivare Rapport, svt.se/nyheter, text-TV
SVT Nyheter
105 10 Stockholm
08-7845855/0703-881055
ulf.johansson@svt.se

8 thoughts on “SVT:s uppdrag

  1. Hane: Dina hittepåkommentarer är så löjliga. Träningsläger? Ähhhh.

    SD-talar sanning? hahahahah dagens skämt. SD är det falskaste jag sett o hört. SD-lögner är otroligt många.

    Du allt som sägs i moskeerna är offentligt och vem som helst kan gå in o ha med sig kamera eller mic. Jag tror att de flesta moskeerna är kratigt infiltrerade redan o spionage mot muslimer pågår hela tiden.

    Talmud däremot är hemlig o ingen kan få tag i den i våra bibliotek så som man kan hitta koranen o bibeln. En annan hemlig organisation är sionismen o frimurerit.

  2. Ali:
    SD är det enda sanningssägande partiet. De andra är för fega och försöker ställa sig in hos er araber. SD har insett vilken falskhet ni har. Ni säger en sak offentligt och en helt annan sak i era moskéer.
    Det finns inga andra så falska som muslimer.
    Stefan K:
    Ali har väl varit på träningsläger i något Mena-land!

  3. Stefan: Anstalt? va snackar du för skit? SÅnt är bara för alkisar som dig. Ska vi hålla på så? Sitta o anklaga varan för olika dumheter?

    Klart SD försvann med flit. Sånt skitparti

  4. Ali
    Tillbaks från semestern i hemlandet eller från någon av Sveriges överfulla anstalter?

    Förövrigt är Ulf Johanssons svar patetiskt. Klar de utelämnade SD med flit…nu igen?

  5. Jajamen, Jag hade vägarna förbi när jag var innne på FriaTider.se

    En bra sajt faktiskt. Där är SD relativt avslöjade.

Kommentera